Huvudsponsorers annonser

fazer

rettig

hs

gloria

Annonser från övriga samarbetspartners

S-gruppen

ahstrom

hbl

blue1

aktia

Vältä jonotus tauolla, varaa pöytä etukäteen. Tarjoilu kahdessa kerroksessa.

 

 

 

 

Emelie Granvik - ELIN

- Jag är glad att få jobba på Svenska Teatern igen

Namn: Emelie Granvik
Ålder: 20 år
Hemort: Jakobstad

Presentation: Mitt intresse för musikal började efter att jag hade sett musikalen Wicked i London. Efteråt visste jag att det var något jag vill göra! Jag blir student våren 2011 och utexamineras samtidigt från yrkesakademins musiklinje med sång som huvudinstrument. Jag spelade huvudrollen Nina i Svenska Teaterns popmusikal PlayMe (2009–2010). I PlayMe fick jag pröva på musikal i verkligheten, vilket gav mersmak och därför är jag glad över att på nytt jobba på Svenska Teatern.

Min roll i produktionen: Elin

Mina förväntningar inför produktionen: Jag ser fram emot att få jobba med erfarna musikalartister och genom dem utvecklas och lära mig mer om arbetet som musikalartist.

Det första jag tänker på när jag hör namnet ”Kristina från Duvemåla”: Det första jag tänker på är den fantastiska musiken som på ett värdigt sätt presenterar ett stycke av vår historia.

Mitt förhållande till Vilhelm Mobergs böcker/berättelsen om Kristina och Karl-Oskar: Jag hörde först musiken och därigenom föddes nyfikenhet för musikalen och berättelsen.

Finns det någon i din släkt som har emigrerat? Min mormors mors och mormors fars syskon emigrerade till USA.

Vad skulle få dig att emigrera idag? Idag reser vi så mycket mer än förr, vilket gör att det inte är ett lika stort beslut att flytta utomlands. Jag kan tänka mig att emigrera för lockande utbildningar och jobb.