Huvudsponsorers annonser

fazer

rettig

hs

gloria

Annonser från övriga samarbetspartners

S-gruppen

ahstrom

hbl

blue1

aktia

Vältä jonotus tauolla, varaa pöytä etukäteen. Tarjoilu kahdessa kerroksessa.

 

 

 

 

Thilia Tamminen

- Då jag hörde "Du måste finnas" fick jag kalla kårar

ThiliaNamn: Thilia Tamminen
Ålder: 21 år
Hemort: Helsingfors


Presentation: Jag blev färdig från Pop&Jazz Konservatoriet i Helsingfors våren 2011 med sång som huvudinstrument. Jag har tidigare också spelat klassiskt piano, men koncentrerar mig nog på sång nu. Jag gör också egen musik med artistnamnet Thilia.

Produktioner jag varit med i: TaDaMs Den Lilla Skräckaffären (2006) och Helsingfors Stadsteaters produktion av High School Musical on Stage (2008).

Min roll i produktionen: Jag spelar Danjels dotter Fina, och är första cover för Elin.

Mina förväntningar inför premiären: Jag hoppas musikalen blir en stor succé.

Det första jag tänker på när jag hör namnet ”Kristina från Duvemåla”: Efter att jag lärt känna musikalen är det nog musiken i helhet jag tänker på. Musiken är så fin och inspirerande, det går helt enkelt inte att plocka fram en särskild låt.

Mitt förhållande till Vilhelm Mobergs böcker/berättelsen om Kristina och Karl-Oskar: Har inte läst böckerna ännu, men tänkte nog göra det, kanske under sommarlovet.

Vad skulle få dig att emigrera idag? Jag kunde tänka mig att flytta för att jobba. Eller för kärlek. Jag har länge tänkt på att åka utomlands för en längre tid, men det får nog vänta. Det kunde vara upplysande att studera utomlands!